היי, אני אמא של 5 ילדים גדולים ואהובים וסבתא של 9 נכדים מתוקים. מתגוררת בישוב נריה (מערב בנימין) קרוב למודיעין.
אני מורה ליוגה נשית, ליוגה להריון/לידה/ושיקום אחר כך, יוגה לאנדומטריוזיס, ויוגה תרפיה. אני מלווה נשים המתמודדות עם כאבי אגן, כאבי מחזור, אנדומטריוזיס, פיברומיאלגיה ואתגרי פוריות בכלים שלובים של יוגה, רפלקסולוגיה, וסובאדה (עיסוי רחם - ארוויגו).
אני גם עוזרת הריוניות להתכונן ללידה ומלווה אותם בתור דולה בלידה.
המוטו שלי הוא: "הדרך הטובה ביותר לבריאות טובה יותר היא להיות חלק פעיל ממנה". מטפלת/מלמדת פרטנית.
תרגלתי יוגה נשית לפחות 10 שנים וראיתי את השיפור גם חיזוק רצפת האגן שלי, ביציבה שלי וגם בכלל בביטחון העצמי שלי - איך אני עומדת והולכת בעולם - קודם כל כאישה, רעיה, ואמא - יודעת לעמוד על הזכויות שלי בלי להיות תוקפנית וגם להקשיב לגוף שלי.
שהבנתי שאני לא צריכה להיות ספורטיבית או מאוד גמישה כדי להצליח להטיב לעצמי או לאחרות, בחרתי את ההכשרה בתור של עוד כלי להטיב למטופלות שלי.
אני רואה את שיטת "יוגה נשית - בריאות האישה בדרך היוגה" כסוג של פיזיותרפיה הוליסטי - כי היא לא רק עובדת על הרובד הפיזי אבל המון מעבר לזה.
הסטודיו/קליניקה שלי נמצאת בישוב נריה, במערב בנימין קרוב למודיעין,
-🏡יש אופציה לביקורי בית באזור מודיעין/רחובות/ירושלים
-🌏וגם בזום בכל העולם